“Oyun Atölyem” eTwinning projesi başladı.

Okulumuz 1. Sınıf öğretmeni Yasemen BAYKARA koordinatörlüğünde “Oyun Atölyem” adlı eTwinning projesi etkinliklerine başlamıştır.  Projede Azerbaycan ve Türkiye olmak üzere 11 üye görev almaktadır.

Proje hedeflerimiz;

1-Öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamak. Onların kelime ve kavram kapasitelerini geliştirmek.

2-Yaratıcılıklarını geliştirmek.

3-Problem çözme becerilerini geliştirmek.

4-Kurallara uyma, yardımlaşma ve paylaşmayı öğrenmelerine yardımcı olmak. Böylece sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak.

5-Denge, el becerisi ve kaslarını geliştirmek, ince ve kaba motor becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamak.

6-Fazla enerjilerini atıp, mutlu olmalarını sağlamak. Benlik saygıları ve özgüvenlerini geliştirmek.

7-Müfredatla bütünleşerek konuları eğlenerek öğrenmelerine katkıda bulunmak.

8-Teknolojiyi etkin bir şekilde faydalarına olacak şekilde kullanmalarına yardımcı olmak.

9-Eğitimi daha etkin, öğrenmeleri daha kalıcı kılmak.

10-Güvenli internet kullanımı ile ilgili bilinçlenmeyi en üst düzeye çıkarmak.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

16.01.2024 61

16-01-2024